Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Innováció az utánfutók világában: bemutatkozik a FlexShox lengőkar az Autóflex-Knott-tól!

Amikor utánfutó gyártásról beszélünk, minden apró részlet számít, hogy a végeredmény biztonságos, megbízható és gazdaságos legyen. A lengőkar nem csupán egy alkatrész az utánfutóban, ez az alkatrész kulcsfontosságú szerepet játszik a stabilitás, a teherbírás és az úttartás szempontjából. Éppen ezért fejlesztettük ki a FlexShox lengőkart, amely új szintre emeli az utánfutók teljesítményét.

Könnyebb, erősebb, jobb!

A FlexShox lengőkar tervezése során a súlycsökkentés volt az egyik fő célunk. A hagyományos, tömör, kovácsolt lengőkarok helyett újfajta, lényegesen könnyebb kialakítást választottunk. Ennek eredményeképp az utánfutók össztömege csökken, ami lehetővé teszi a nagyobb terhelhetőséget, miközben javítja az üzemanyag-hatékonyságot is.

Újgenerációs lengéscsillapítás a tökéletes kényelemért és biztonságért!

A lengőkarok ezen új generációja a szilárdság és a tartósság tekintetében is tökéletesen megfelel a legmagasabb szakmai követelményeknek, miközben az utánfutó lengéscsillapításának hatékonysága jelentős mértékben javul. Ez nem csak a vezetési kényelmet növeli, hanem csökkenti a rakományra gyakorolt dinamikus terheléseket is, amely kritikus lehet érzékeny vagy törékeny áruk szállítása esetén.

Rugalmasság, amely megkönnyíti a gyártást és a szerelést!

A FlexShox lengőkar egyik leginnovatívabb jellemzője a furatpozíciók rugalmas kialakítása. Ezek a pozíciók lehetővé teszik, hogy a lengőkarok széles körben alkalmazhatóak legyenek különféle alvázakhoz és felépítményekhez. Ez nem csak a gyártási folyamatot teszi hatékonyabbá, hanem jelentősen csökkenti a szerelési időt is, ami hosszú távon költségmegtakarítást eredményez a gyártók számára. A FlexShox lengőkar speciálisan tervezett lengéscsillapító tartói lehetővé teszik, hogy a különféle alvázakhoz tökéletesen illeszkedjen, ezzel növelve a beépítési lehetőségeket.

Csökken a karbantartási igény!

A modern, céltudatos tervezés és a gyártás során felhasznált kiváló minőségű alapanyagok
minimalizálják a lengőkar karbantartását igénylő alkatrészeinek számát, növeli az alkatrészek élettartamát, és egyszerűbbé teszi a karbantartást, ami idő- és költségmegtakarítást eredményez. A FlexShox lengőkar az utánfutó-iparágban valódi innovációt képvisel, amely nem csak technikai fejlődést jelent a tervezésben és gyártásban, hanem egyben a piaci versenyelőnyt is növeli. Az Autóflex-Knott által forgalmazott lengőkarok minden utánfutó gyártó számára vonzó lehetőséget jelentenek, hogy fejlesszék termékeiket, miközben javítják a járművek teljesítményét és gazdaságosságát.

A FlexShox lengőkar rendelési lehetőségeiről kérjük, érdeklődjön a rendeles@autoflex.hu e-mail címen vagy a (+36) 76/502-058-as telefonszámon!