Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Ismerjen meg minket! – Interjú Vincze Imrével

Az alábbi interjút Vincze Imrével, az Autóflex-KNOTT egyik fejlesztő mérnökével készítettük, fogadják szeretettel!

Mióta erősíted az Autóflex-KNOTT Kft csapatát?

V.I.: 8 éve, június 27-én, László napján kezdtem, ami egybeesett Langó Laci bácsi névnapjával, így az első napom sütizéssel és ünnepléssel indult.

Ez az első pozíciód? Ha nem, akkor hogyan kezdted a pályafutásod?

V.I.: Igen, ez az első pozícióm. Fejlesztő mérnökként dolgozom, feladataim közé tartozik a prototípusok gyártása, tesztgépek működtetése, jegyzőkönyvezés, elfogadtatás vagy további fejlesztés a piaci és vevői igények szerint. Akár kisszériás mintadarabokat, egyedi igényeket is megvalósítunk. Egyébként a GAMF-on végeztem, és már a nyári gyakorlatomat is itt töltöttem.

Milyen személyes motivációid vannak?

V.I.: Mérnöki pályán akartam tovább haladni és adódott a lehetőség, hogy kipróbáljam magam. Édesapám több mint 10 éve dolgozik itt. Szeretnék előre lépni a ranglétrán, minél több tudást szívni magamba és minél nagyobb hasznára lenni a cégnek.

Mit tekintesz a legnagyobb sikerednek a cégnél?

V.I.: Az egyik, amit kiemelnék: a nagy mezőgazdasági tengely projekt teljeskörű felügyelete. Részt vettem a tervezésében, és azóta én irányítom az összeszerelést és a kapcsolattartást a vevőkkel. A másik, hogy aktívan részt veszek az évente megrendezett amerikai utánfutó alkatrészes kiállításon, a kiállítási állványok tervezésétől a termékek beszerzéséig és kiállításon való megjelenésig. Minden évben pozitív visszajelzést kapunk.

Miért szeretsz az Autóflex-KNOTT Kft-vel dolgozni?

V.I.: A munkám változatos és nem monoton. Mindig új feladatokkal találkozom, amelyek frissen tartanak és lehetőséget adnak új dolgok tanulására.

Milyen a munkahelyi légkör és milyen a csapatmunka?

V.I.: A légkör baráti és családias a kísérleti üzem és az egész cég szintjén. Fontos az egyén az egész cégnek. Az egyéni problémákat meghallgatják és segítenek
megoldani.

Hogyan töltődsz a hétköznapi mókuskerékből kiszakadva?

V.I.: Van két kisgyerekem, főleg a családommal töltöm a szabadidőm.

Mit üzennél a meglévő és leendő kollégáknak?

V.I.: Akiknek fontos a családias, baráti környezet, azoknak tökéletes hely az Autóflex-KNOTT Kft. A vezetőség odafigyel a kollégákra és megbecsüli őket, stabil munkahelyet biztosítva.

Köszönjük a beszélgetést Vincze Imrének! Amennyiben aktuális állásajánlatainkról érdeklődne, kattintson az alábbi gombra!