Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Ismerjen meg minket! – Interjú Döme Viktorral

Az alábbi interjút Döme Viktorral, az Autóflex-KNOTT egyik beszerzőjével, aki már több mint 6 éve erősíti a csapatunkat. Fogadják szeretettel!

Mióta erősíted az Autóflex-KNOTT Kft csapatát?

D.V.: 2018-ban kezdtem a cégnél, egészen pontosan május 14-én volt 6. éve, hogy az Autóflex- Knott Kft csapatába léptem.

Ez az első pozíciód? Ha nem, akkor hogyan kezdted a pályafutásod?

D.V.: Kooperátorként kezdtem meg a munkámat, külsős partnerek felé történő munkák kiszervezése és koordinálása volt a fő feladatom, később pedig folyamatosan egyre inkább részese lettem a beszerzés munkájának, beszerzési feladatokkal is elkezdtem foglalkozni, így beszerző kooperátor lettem, jelenleg pedig beszerzési logisztikus pozícióban dolgozom. Főként klasszikus beszerzési feladatokkal foglalkozom: kapcsolattartás, rendelés leadás, készletgazdálkodás, illetve a Kínából kirendelt import szállítások szervezésével.

Milyen személyes motivációid vannak?

D.V.: Nagyon inspiráló, és tiszteletreméltó az, ahogy az itt dolgozó kollégák közül jelentős számban vannak olyanok, akik a kezdetek óta a cégnél dolgoznak, valamint nagyon sokan már több mint 10-20 éve itt dolgoznak, és szakmai hozzáértésükkel, lojalitásukkal segítik az Autóflex mindennapi életét. Ezzel egyidőben egymás életének is fontos részei, segítik egymást és az új generációt. Számomra nagyon motiváló, hogy természetesen annak ellenére, hogy nem csak víg napok vannak egy ilyen közösség és cég életében, együtt túl tudunk lépni minden akadályon.

Mit tekintesz a legnagyobb sikerednek a cégnél?

D.V.: Szerencsére elődeink nagyon jó alapokat és kiépített kapcsolatrendszert adtak át részünkre. Természetesen így is az alapoktól kellett kezdeni a betanulást, de egy már jól működő szisztémát tudtam elsajátítani, amit innen is nagyon köszönök nekik 😊! Ha lehet ilyet mondani, akkor az a legnagyobb sikerem az eddig itt töltött időmre visszagondolva, hogy ezeket a folyamatokat a beszerzési csapat új szemléletének köszönhetően és annak megfelelően sikerült megreformálni, és a mai igényekhez, elvárásokhoz igazítani. Olyan jellegű lehívások kitalálására és megvalósítására volt lehetőség, amelyek tovább segítik a mindennapi életünket.

Mit tekintesz a legnagyobb kihívásnak a munkád során?

D.V.: Nagyon sok olyan folyamatunk van, ami elméletben egyszerűen működik, de ezek a modellek nem számolnak egy adott partner gyártási nehézségeivel, a szállítási problémákkal és globális válságokkal.

Bár igyekszünk mindent 100%-ban leegyeztetni, mégis előfordulhat, hogy egyes alkatrészek nem érkeznek meg időben. Ezek a gyártásban és a vevői kiszolgálásban is nehézségeket tudnak okozni, és bizony ilyenkor a társosztályoknak is újra kell tervezni és egyeztetni a kiszállításokat, gyártásokat stb. Na, ezek tudnak lenni az előbb említett bizonyos „nem csak víg napok”. Ez a beszerzői pozícióval jár, de talán ezt megtanulni kezelni az egyik legnagyobb kihívás.

Miért szeretsz az Autóflex-KNOTT Kft-vel dolgozni?

D.V.: A vezetőségnek köszönhetően, egy stabil, élhető munkahelyünk van. A mai világban ez egy kardinális pont, úgy gondolom mindenki életében. Nem mellesleg egy, a nemzetközi piacon és az autóiparban meghatározó cégről beszélünk. Azért jól cseng az, ha valaki itt dolgozik.

Milyen a munkahelyi légkör és milyen a csapatmunka?

D.V.: Szerencsére a jelenlegi beszerzési csapat összekovácsolódott az évek során és valóban nagyon jól tudunk együtt dolgozni, ami nagyban megkönnyíti a mindennapokat. Igyekszünk minden akadályon a leggyorsabban átsegíteni egymást, így azért sokkal kellemesebb dolgozni is, hogy tudjuk, számíthatunk egymás támogatására.

Hogyan töltődsz a hétköznapi mókuskerékből kiszakadva?

D.V.: Egyértelműen a családommal töltött idő segíti a feltöltődésem. De nagy Forma-1 rajongó vagyok, így gyerekkorom óta nyomon követem a versenyeket, illetve szeretek íjászkodni és mágnes horgászni, ha időm engedi.

Mit üzennél a meglévő és leendő kollégáknak?

D.V.: Bátran jelentkezzenek az Autóflexhez. Kihívásokat bőven találnak Nálunk. Az új gondolkodásmódnak, új szemléletnek és tenni akarásnak mindig van helye a cégnél. Annak, aki ilyen irányultságú, mindenképpen jó választás az Autóflex.

Köszönjük a beszélgetést Döme Viktornak! Amennyiben aktuális állásajánlatainkról érdeklődne, kattintson az alábbi gombra!