Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

KEFO Motorsport Roll-out 2024 – A Jövő Versenyautójának Bemutatása

2024 augusztus 16-án egy különleges eseményre került sor a Neumann János Egyetem GAMF karának jármű tanszékén. A KEFO Motorsport csapata bemutatta legújabb versenyautóját a nagyközönség számára, egy olyan innovatív járművet, amely jelentős technológiai fejlesztéseket tartalmaz. Az eseményre cégünk, az Autóflex-KNOTT Kft. is meghívást kapott, hiszen szoros együttműködésben állunk a csapattal, különösen a versenyautó bizonyos alkatrészeinek gyártásában.

Innováció és pontosság: A kormánymű fejlesztése

Az új versenyautó legfontosabb fejlesztései közé tartozik a kormánymű, amelynek elkészítésében cégünk is jelentős szerepet vállalt. A kormánymű egyes alkatrészeinek megmunkálása során a legnagyobb kihívást a precizitás jelentette. A kormánymű tengelyének és csuklópontjainak kialakításához szigorú tűréssel ellátott alkatrészeket készítettünk. Ezt nagyon vékony alátétekkel kellett kiegészíteni, melyeket ugyancsak a mi forgácsoló üzemünk produkált, amik tovább növelték az összeszerelés pontosságát és stabilitását.

Az együttműködés eredményei: szállítás és logisztika

Cégünk együttműködése nem új keletű a KEFO Motorsport csapatával. Körülbelül tíz évvel ezelőtt készült el a közreműködésünkkel az a speciális utánfutó is, amely a versenyautók szállítására szolgál. Az idő vasfoga azonban ezen alkatrészeket sem kímélte, ezért a 2024-es versenyszezon előtt új kerékgarnitúrát biztosítottunk a csapat számára. Ez öt darabból áll, beleértve a pótkereket is, és néhány további rögzítőelemmel is kiegészítettük, hogy a szállítás zökkenőmentes legyen.

KEFO Motorsport: A következő lépés a siker felé

A KEFO Motorsport csapata ezzel az új versenyautóval készül a következő nagy megmérettetésére, amely Lengyelországban kerül megrendezésre 2024 augusztusának végén. Az Autóflex-KNOTT Kft. csapata szívből gratulál a KEFO Motorsport csapatának az elért eredményekhez, és sok sikert kíván a közelgő versenyhez. Bízunk benne, hogy a közösen elért innovációk és technológiai fejlesztések segítenek majd a csapatnak a dobogó legfelső fokára állni.

Összegzés: együtt a siker útján

Az Autóflex-KNOTT Kft. és a KEFO Motorsport közötti együttműködés egy kiváló példa arra, hogy miként lehet egyesíteni a csúcstechnológiát a mérnöki precizitással. A közös munka eredményeként létrejött új versenyautó nemcsak a csapat, hanem az egész hazai motorsport közösség büszkesége lehet. Az innováció, a kitartás és a pontosság mind olyan értékek, amelyek a jövőben is meghatározzák majd a KEFO Motorsport és az Autóflex-KNOTT Kft. együttműködését.

Izgatottan várjuk a lengyelországi versenyt, és biztosak vagyunk benne, hogy a csapat sikeresen képviseli majd hazánkat a nemzetközi porondon. Sok sikert, KEFO Motorsport!