Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Autoflex-Knott Inc. részt vett a NATDA 2024 Kiállításon Nashville-ben

Az Autoflex-Knott Inc. idén is képviseltette magát az amerikai NATDA (North American Trailer Dealers Association) kiállításon, amely augusztus végén került megrendezésre Nashville-ben, Tennessee államban. A rangos eseményen a vállalat egy impozáns, 50 négyzetméteres standdal volt jelen, ahol a legújabb innovációit mutatta be a szakma és az érdeklődők számára.

A kiállításon különösen nagy figyelmet kapott két kiemelt termék

A Smart Trailer és a Mobile Power Bank solution. A Smart Trailer egy intelligens utánfutó rendszer, amely új szintre emeli a biztonságot és a felhasználói élményt a trailerek világában.

A Mobile Power Bank solution szintén óriási érdeklődést váltott ki. Ez a mobil áramellátási megoldás lehetővé teszi, hogy a felhasználók bárhol és bármikor hozzáférjenek a szükséges energiaforrásokhoz, legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységekről. A kiállításon a látogatók élőben is megtekinthették és kipróbálhatták ezeket az újításokat, ami tovább növelte a stand iránti érdeklődést.

Sikeres megjelenés

A NATDA kiállítás remek alkalmat biztosított arra, hogy az Autoflex-Knott Inc. bemutassa legújabb fejlesztéseit az észak-amerikai piac számára, és közvetlen visszajelzéseket gyűjtsön a látogatóktól és a partnerektől. A standnál tapasztalt nagy érdeklődés és pozitív visszajelzések egyértelműen jelzik, hogy a vállalat innovációi jelentős hatást gyakorolhatnak a trailer iparra.

Az Autoflex-Knott Inc. számára a kiállítás sikeres részvételt és új lehetőségeket hozott, amelyeket a jövőbeni fejlesztések során is kamatoztatni fognak. A vállalat továbbra is elkötelezett amellett, hogy a legmodernebb technológiákat kínálja ügyfelei számára, hozzájárulva ezzel a trailer ipar folyamatos fejlődéséhez.