Nincs utánfutó Knott nélkül!
Minden alkatrész egy kézből.

Ismerjen meg minket! – Interjú Kiss Zsolttal

Ismerje meg az Autóflex-KNOTT emberi arcát! A következő időszakban szeretnénk követőink számára betekintést nyújtani a kecskeméti Autóflex-KNOTT életébe. Interjúkat készítünk munkatársainkkal, hogy jobban megismerhessék cégünket és azt a légkört, amelyben munkatársaink tevékenykednek. Az alábbi interjút Kiss Zsolttal, aki 10 év kitartó munkájával az export logisztikusává és készáru raktár vezetőjével vált cégünknél. Fogadják szeretettel!

Mióta erősíted az Autóflex-KNOTT Kft csapatát?

K.Zs.: Lassan 10 éve, pontosabban 2015 nyarán, július 13-án kerültem a céghez, akkor kezdődött
minden.

Ez az első pozíciód? Ha nem, akkor hogyan kezdted a pályafutásod?

K.Zs.: Nem, félkész raktárosként kezdtem megismerkedni az autóflexes élettel, majd később a gyártásban kaptam lehetőséget, a vonóháromszög részleg vezetőjeként. Jelenleg a
logisztikán dolgozom, ahol feladataim közé tartozik az export fuvarok szervezése és a készáru raktár vezetése.

Milyen személyes motivációid vannak?

K.Zs.: Szeretem képezni magam, idén jelentkeztem gazdálkodás és menedzsment szakra a
főiskolára. Jelenleg ennek elvégzése adja a legnagyobb motivációt. Illetve jelenlegi munkám mellett elkezdtem edzősegédként is tevékenykedni, és szeretném ezen a területen is tovább képezni magam.

Mit tekintesz a legnagyobb sikerednek a cégnél?

K.Zs.: Nem tudnék kiemelni egy dolgot. Sikeremnek tartom, hogy mindig meg tudtam állni a helyem a rám bízott feladatokban olyan idegen szakterületeken is, amelyeket az alapoktól kellett megtanulnom. Mindig is a logisztika volt a szívügyem, és ebben tudok a cégnél kiteljesedni.

Mit tekintesz a legnagyobb kihívásnak a munkád során?

K.Zs.: A legnagyobb kihívás számomra egyben az is, amit legjobban szeretek a munkakörömben, hogy minden nap új kihívásokat tartogat. A különböző részlegekkel folytatott kommunikáció és a tőlük származó információk összekapcsolása elengedhetetlen a logisztikai folyamatokban. Célunk, közösen, a vevői elégedettség fenttartása és növelése. Az export raktár a gyártási folyamat vége, a többi már „gyerekjáték”, csak a kiszállítás maradt…

Miért szeretsz az Autóflex-KNOTT Kft-nél dolgozni?

K.Zs.: Pályakezdőként kerültem a céghez és bizalmat kaptam már több munkakörben, amiért hálás vagyok. 22 évesen még nem igazán tudja az ember, mivel szeretne foglalkozni. Sokat tanulhattam idősebb kollégáktól és mindig tárt ajtókkal fogadtak. Ez adott egyfajta bizalmat a cég felé, ami közrejátszik abban, hogy szeretek itt dolgozni. Fontos, hogy a cégnél igyekeznek figyelembe venni a dolgozói igényeket és stabil munkahelyet biztosítani.

Milyen a munkahelyi légkör és milyen a csapatmunka?

K.Zs.: Életünk egy jelentős részét munkával töltjük. Annak, hogy milyen a légkör, sok összetevője van, és többnyire rajtunk kívülálló dolgok határozzák meg. Személy szerint arra törekszem, hogy ezt javítsam. Próbálok jó kapcsolatot ápolni mindenkivel. Ez elősegíti a jó csapatmunkát is egyben.

Hogyan töltődsz a hétköznapi mókuskerékből kiszakadva?

K.Zs.: Törekszem rá, hogy kizárjam életemből a stresszt. Nálam legjobban a sport vált be. Mellette elkezdtem horgászni, ami remekül ki tud szakítani a hétköznapokból.

Mit üzennél a meglévő és leendő kollégáknak?

K.Zs.: Legyenek türelmesek, kitartóak és nyitottak az újdonságok felé.

Köszönjük a beszélgetést Kiss Zsoltnak! Amennyiben aktuális állásajánlatainkról érdeklődne, kattintson az alábbi gombra!